Soc...

Skrivet 2011-03-15 Klockan 10:27:47

Asso jag blir så jävla trött på socfuckingäckel horor!
i december när dom bestämde jag skulle flytta så sa jag att jag hellre dör än att flytta tillbaka,
visste liksom redan då att jag skulle må skit av kumla, men inte fan lyssnade dom?
dom skulle fixa en läkare till mig i kumla som kunde fortsätta skriva ut sömntabletter osv, men har jag fått någon läkare än? NEJ! 
min mamma har ring till soc, & det tog ju ett tag för dom att ringa upp mig det var väl senast i Januari..
dom ringde dock inte upp FÖR att min mamma ringt dom, nejnej, dom sa "du har inte varit på VILLMER har det hänt något? din mamma verkar oxå orolig för dig" jag något förbannad svarar att JAAAAAAAAA det har ni vetat hela jävla tiden men inte brytt er, jag mår piss! "ojj är det så farligt?!" nej jag är ironsik, vafan trordu?!
sen skulle dom på psyk fixa en läkare som kunde skriva ut sömntabletter, det var väl 1-2 månader sen, har jag fått en läkare? NEJ! 
& nu idag, den 15 MARS ringer en kärring från soc & frågar hur det är med mig & blablabla, då förklara jag vääääääldigt förbannat för henne ATT JAG VILL I.N.T.E BO I KUMLA, JAG UPPREPAR VILL INTE BO I KUMLA!!!
då undrar hon om min pappa har "egna" problem? NEJ, asso vafan detta handlar förfan om mig & inte min pappa.
sen säger hon att hon inte visste något om min bakgrund typ osvosv, nehe, vafan ringer du för då & tror att du kan komma & fråga vafan du vill?! FUCKING IDJUT!!!!!!!!!!!!!!!! nu har jag iallafall fått en tid & det är bäst för socäcklena att dom hjälper mig, annars jävlar ska jag stämma deras ass off!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym Kvinna

Skrivet 2011-03-15 Klockan 11:27:33
Men jennie.. jag förstår att du inte vill bo i kumla igen efter din bakrund. Men du har inte så mycket val om du inte skaffar egen lägenhet. Soc har fortfarande hand om dig. Du får helt enkelt bita ihop och försöka få det bra i kumla tills du skaffar egen lägenhet. Det finns inte så mycket att göra åt den saken och det lönar sig inte att bli förbannad och skita i vissa saker till socialen för då fortsätter dom bara för dom vet att du blir arg och dom vill få dig lugn. Då tänker du säkert såhär "ja men om dom vill få mig lugn låt mig flytta ifrån kumla?" Det är inte så lätt. Du står på en ruta och kan inte gå vidare förens du är färdig med den rutan. Och vad det gäller doktorer ang medecin osv så måste du få en doktor som du måste träffa innan han ger dig medecin, doktorer inom psykiatrin är inte lika många som vanliga doktorer. Dom är ett fåtal mindre och det finns betydligt mer ungdommar/vuxna som har värre fall än dig och behöver doktor för tillfället. Det tar tid att få en doktor, det hjälper inte att man tjatar. Om det blir akut får du i värsta fall åka in till psykiatrin, men det är om det blir akut dvs.



Det är ingenting illa mot dig, jag förklarar bara hur det ligger till eftersom jag vet mycket om det där då jag själv har varit i din sitts.

Hoppas allt löser sig iallafall och att du får din vilja igenom osv. Men inget blir bättre om man är arg. Vissa saker får man ta med en nypa salt.



Mvh


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se